fbpx

Director financiar virtual pentru eCommerce.

Kubu ajută magazinele online să aibă controlul banilor printr-o
metodă inovatoare de bugetare și predicție cash flow.

Nu trebuie să fii expert în finanțe, ci doar expert în controlul afacerii tale.

Dashboard proactiv pentru afacerea ta.

Știi atunci când ai decis să deschizi magazinul online?

Aveai măcar în cap un plan de dezvoltare – ce game de produse vei vinde, cât să pui adaos, de unde să iei marfa, cu ce curier să lucrezi, câtă marfă să tii în stoc, cât ai buget de reclamă inițial și cât buget aloci ulterior în fiecare lună. Bănuiai în mare cam când ajungi pe zero și care e momentul când vei începe să-ți recuperezi banii.

Pe măsură însă ce a trecut timpul, lucrurile au devenit mai complexe – retururi, produse defecte, stoc greu vandabil, scumpirea utilităților sau a benzinei și implicit a curierului, costuri variabile de marketing și foarte multe chestiuni neprevăzute – un canal nou de reclamă, o dezvoltare neprevăzută de platformă, o optimizare logistică sau chiar investiții neplanificate inițial – o mașînă de deszăpezit iarna, un utilaj de ambalat, un sediu mai mare sau angajați noi.

Cum ar fi să știi în permanență stadiul magazinului tău online și să nu te mai ia prin surprindere aceste situații?

Să știi în permanență dacă merge cum îți dorești sau nu și câți bani vei face cu el?

Dacă însă nu ai avut un astfel de plan atunci poate ar merita să-l faci chiar dacă magazinul tău online are vechime. Ai știi pe ce te poți baza în viitorul apropiat și mediu.

 

*Kubu este un serviciu oferit de platforma Digitus.

Instrument complet pentru directorul financiar sau antreprenorul proactiv.

Planifici și urmărești cei mai importanți indicatori ai magazinului tău online – venituri, profit operațional, cash flow-ul, stocul de marfă și soldurile client-furnizor – fără să înveți contabilitate sau finanțe.

Ești alertat când ceva nu merge conform planului sau s-a produs o schimbare în piață – au scăzut vânzările, a crescut costul reclamei PPC, a scăzut recurența sau comanda medie, au crescut costurile de regie sau de transport etc.

Iei decizii punctual.

 

Conduci un grup de firme?

Atunci vezi consolidat situația la nivel de grup, inclusiv pe centre de profit intra-grup.

Ești investitor?

Vezi “real-time” ce se întâmplă cu investiția ta.
Trasezi direcția pentru managementul firmei și ești alertat atunci când există derapaje.

Daca ești deja specialist în finanțe atunci vezi descrierea tehnica a solutiei prin click aici.

Cât costă?

Pentru a îți optimiza investiția, instrumentul este oferit cu abonament lunar. Varianta cea mai des folosită costă 250 euro/lună + tva. Există și variante mai ieftine și variante mai scumpe.

Costul diferă în funcție de nevoile tale – asistență lunară în operare sau ședințe cu un specialist în finanțe; grup de firme cu operațiuni intra-grup; schimbare soft sau firmă de contabilitate și preluare istoric; corecții speciale; volum foarte mare de date; mai mult de zece centre de profit; introducerea indicatorilor externi contabilității.